BENDOVI, GDJE STE? Prijavite se na 14. O'ROCK FEST

Autor zagorje.com

Prijave za 14. O'ROCK FEST šaljite na mail Udruge mladih Feniks: udrugamladihfeniks@gmail, a otvorene su do 10. listopada ove godine

14. O'ROCK FEST - prijave

Otvoren je natječaj za prijavu bendova za poznati zagorski festival O'ROCK FEST koji će se održati, ukoliko nam to budu dopuštale epidemiološke mjere, do kraja 2020. godine u Regeneratoru u Zaboku. U slučaju nemogućnosti održavanja nastupa uživo, snimke demo bendova objavit ćemo na našim web stranicama. Pozivaju se neafirmirani demo bendovi s područja Republike Hrvatske i inozemstva da se prijave za sudjelovanje na četrnaestom izdanju festivala.

U prijavi je potrebno poslati demo uradak bilo kakve kvalitete u mp3 formatu s minimalno 2 autorska uratka ili linkove na kojima je moguće poslušati demo uradak, biografija benda (kratak opis, glazbeni stil koji svirate, članovi benda i godine rođenja, kontakt, adresa vaše stranice ako ju imate), fotografiju benda ili video zapis, tekstove pjesama s kojima se prijavljujete na 14. O'ROCK FEST (minimalno 2 teksta).

Pobjednik O'ROCK FEST-a dobiva statuu Feniksa i nagrade osigurane od strane organizatora i sponzora.
Uz bendove koji se natječu nastupit će i renomirani bendovi kao gosti večeri. Prijave za 14. O'ROCK FEST šaljite na mail Udruge mladih Feniks: udrugamladihfeniks@gmail, a otvorene su do 10. listopada ove godine. Pokrovitelji festivala su Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Krapinsko-zagorska županija.