Prethodni članak
Sljedeći članak

BENDOVI, GDJE STE? Prijavite se na 14. O'ROCK FEST

Prijave za 14. O'ROCK FEST šaljite na mail Udruge mladih Feniks: udrugamladihfeniks@gmail, a otvorene su do 10. listopada ove godine


Otvoren je natječaj za prijavu bendova za poznati zagorski festival O'ROCK FEST koji će se održati, ukoliko nam to budu dopuštale epidemiološke mjere, do kraja 2020. godine u Regeneratoru u Zaboku. U slučaju nemogućnosti održavanja nastupa uživo, snimke demo bendova objavit ćemo na našim web stranicama. Pozivaju se neafirmirani demo bendovi s područja Republike Hrvatske i inozemstva da se prijave za sudjelovanje na četrnaestom izdanju festivala.

U prijavi je potrebno poslati demo uradak bilo kakve kvalitete u mp3 formatu s minimalno 2 autorska uratka ili linkove na kojima je moguće poslušati demo uradak, biografija benda (kratak opis, glazbeni stil koji svirate, članovi benda i godine rođenja, kontakt, adresa vaše stranice ako ju imate), fotografiju benda ili video zapis, tekstove pjesama s kojima se prijavljujete na 14. O'ROCK FEST (minimalno 2 teksta).

Pobjednik O'ROCK FEST-a dobiva statuu Feniksa i nagrade osigurane od strane organizatora i sponzora.
Uz bendove koji se natječu nastupit će i renomirani bendovi kao gosti večeri. Prijave za 14. O'ROCK FEST šaljite na mail Udruge mladih Feniks: udrugamladihfeniks@gmail, a otvorene su do 10. listopada ove godine. Pokrovitelji festivala su Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Krapinsko-zagorska županija.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook