Zmaj ponovno najuspješniji zagorski klub i drugi u ukupnom poretku

Autor zagorje.com

Vrlo uspješan nastup kicboxing kluba Zmaj na turniru u Zaboku

FotoJet.jpg

Iza kicboxing kluba Zmaj iz Bedekovčine vrlo je uspješan nastupa na kicboxing turniru „Zabok open“ koji se u organizaciji KBK BTI održao u Zaboku. U konkurenciji 204 natjecatelja iz 25 klubova Hrvatske i Slovenije Zmaj je bio po tko zna koji puta najuspješniji zagorski klub, a u ukupnom ekipnom plasmanu ekipa Zmaja osvojila je drugo mjesto. Bolja je bila samo Palestra iz Benkovca.

Pomlađena ekipa Zmaja osvojila je jedanaest odličja, od čega sedam zlatnog, te po dva srebrnog i brončanog sjaja. Luka Sovec osvojio je dvije zlatne medalje u kategoriji do 30 kg i to u konkurenciji dječaka početnika i dječaka u disciplini pointfighting. Sovec je proglašen i za najboljeg borca među dječacima.

 Odličan nastup imao je i sve bolji mlađi kadet, Karlo Baša, koji je u kategoriji +47 kg također bio zlatni u kick lightu. Mario Antoaneta Hranić osvojila je zlatnu medalju u konkurenciji starijih kadetkinja također u disciplini kick light u kategoriji do 55 kg, dok je Iva Bingula u konkurenciji starijih kadetkinja isti uspjeh polučila u light contactu i to u kategoriji +65 kg.

Iskusni Ognjeg Ledinščak osvojio je dvije zlatne medalje u konkurenciji seniora u kategoriji do 74 kg gdje je bio najbolji i u light contactu i u kick lightu, a u obje je discipline proglašen najboljim borcem.

Srebrne medalje osvojio je  Noa Počekal u light contactu do 79 kg i u kick lightu do 84 kg, obje u konkurenciji juniora. Nicol Papeš bila je brončana u pointfightingu u konkurenciji mlađih kadetkinja +47 kg, a Marija Antoaneta Hranić je zlatu kick lightu, dodala i broncu u light contactu u konkurenciji starijih kadetkinja do 55 kg.