Završen je prvi dan nogometnog turnira "Brezova 2021."

Danas je finalni dan

TB NASLOVNA.jpg

Polufinalnim utakmicama završen je prvi dan nogometnog turnira "Brezova 2021.", koji je okupio po četiri momčadi u seniorskoji i veteranskoj konkurenciji. U seniorskom finalu igrat će Radoboj i Jedinstvo, a u veteranskom Jedinstvo i Rudar M.


Turnir je započeo utakmicom seniora Vatrogasca i Radoboja. Regularni dio utakmice završen je bez golova, da bi se u "lutriji" jedanaesteraca bolje snašli gosti iz Radoboja i pobjedom od 5:4 izborili finale.
Veterani Jedinstva sa čistih 3:0 slavili su protiv Petrovskog. Hat-trick u toj utakmici postigao je Goran Zubić. Putem svojih veterana krenuli su i seniori Jedinstva koji su pogotkom Majcenića slavili protiv Inkopa s minimalnih 1:0. I na kraju u polufinalu dva Rudara, više je sreće imao onaj iz Mihovljana, koji je nakon izvođenja jedanaesteraca pobijedio rezultatom 7:6, nakon što je u regularnom dijelu rezultat bio 2:2.

Na Brezovi je jučer vladala odlična atmosfera. Gledatelji su došli na svoje, vidljivo je da su željni nogometa, ali i zabave koje na Brezove ne nedostaje.
Finalni dan utakmicom za treće mjesto u 14,30 otvaraju seniori Vatrogasca i Inkopa, da bi se nakon toga u 16 sati odigrala utakmica za treće mjesto između veterana Petrovskog i Rudara DZ.
Finale veterana u kojem će snage odmjeriti Jedinstvo i Rudar M na rasporedu je u 17,30 sati, dok će se seniorsko finale između Jedinstva i Radoboja odigrati u 19 sati.

Rezultati
Seniori
Vatrogasac - Radoboj 4:5 p (0:0)
Jedinstvo - Inkop 1:0 (Majcenić)

Veterani
Jedinstvo - Petrovsko 3:0 (Zubić 3)
Rudar DZ - Rudar M 6:7 p (2:2) (M. Videk (11m), Herceg/Presečki, Krsnik)

Raspored finalnog dana, nedjelja 7. kolovoza:
14,30 Za 3. mjesto seniori: Vatrogasac - Inkop
16,00 Za 3. mjesto veterani: Petrovsko - Rudar DZ
17,30 FINALE veterani: Jedinstvo - Rudar M
19,00 FINALE seniorI: Jedinstvo - Radoboj