Odlični rezultati STK Zagorec Krapine na 11. Stubaki kupu

IMG-20221120-WA0000.jpg

Na 11.Stubaki kup, 3.otvoreno prvenstvo regije Srednja Hrvatska Stolnoteniski klub Zagorec postigao je odlične rezultate.

Sara Rivetti je bez izgubljenog seta osvojila prvo mjesto u kategoriji najmlađih kadetkinja povjedivši u finalu Lipovčak Petru iz Duge Rese rezultatom 3:0 i drugo mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja (starijoj kategoriji) izgubivši od drugorangirane igračice RH u kategoriji mlađih kadetkinja Viktorije Oslaković iz STK Jaska rezultatom 3:0

Stella Presečki sa 4 pobjede bez izgubljenog seta osvojila je prvo mjesto u kategoriji klinceza. U kategoriji najmlađih kadetkinja (starija kategorija) osvojila je treće mjesto.

Vilim Posilović u kategoriji najmlađih kadeta i u kategoriji mlađih kadeta (starijoj kategoriji) osvojio je treće mjesto.

Lovro Posilović osvojio je drugo mjesto u kategoriji klinaca dok je u kategoriji najmlađih kadeta zaustavljen u 1/4 finala

Zapaženi nastup imala je i Nera Poslon koja je u kategoriji najmlađe kadetkinje prošla skupinu. Zaustavljena je u 1/4 finala u kojem se susrela sa klupskom suigračicom Sarom Rivetti, kasnije pobjednicom turnira. Stolnotenisače Zagorca vodio je trener Krešimir Puljko.