Prethodni članak
Sljedeći članak

Odlični rezultati STK Zagorec Krapine na 11. Stubaki kupu


Na 11.Stubaki kup, 3.otvoreno prvenstvo regije Srednja Hrvatska Stolnoteniski klub Zagorec postigao je odlične rezultate.

Sara Rivetti je bez izgubljenog seta osvojila prvo mjesto u kategoriji najmlađih kadetkinja povjedivši u finalu Lipovčak Petru iz Duge Rese rezultatom 3:0 i drugo mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja (starijoj kategoriji) izgubivši od drugorangirane igračice RH u kategoriji mlađih kadetkinja Viktorije Oslaković iz STK Jaska rezultatom 3:0

Stella Presečki sa 4 pobjede bez izgubljenog seta osvojila je prvo mjesto u kategoriji klinceza. U kategoriji najmlađih kadetkinja (starija kategorija) osvojila je treće mjesto.

Vilim Posilović u kategoriji najmlađih kadeta i u kategoriji mlađih kadeta (starijoj kategoriji) osvojio je treće mjesto.

Lovro Posilović osvojio je drugo mjesto u kategoriji klinaca dok je u kategoriji najmlađih kadeta zaustavljen u 1/4 finala

Zapaženi nastup imala je i Nera Poslon koja je u kategoriji najmlađe kadetkinje prošla skupinu. Zaustavljena je u 1/4 finala u kojem se susrela sa klupskom suigračicom Sarom Rivetti, kasnije pobjednicom turnira. Stolnotenisače Zagorca vodio je trener Krešimir Puljko.

Još članaka iz "Sport"

Facebook