Prethodni članak
Sljedeći članak

ŠUDIGO Zabok projektom Erasmus+ uvodi dvojezičnu nastavu u web dizajnu

Projektom bi započeli proces uvođenja dvojezične nastave u sektoru web dizajna u školskoj godini 2019./2020.


Uvođenje dvojezične nastave u sektoru web dizajna glavna je svrha projektnog prijedloga ŠUDIGO Zabok u sklopu Erasmus+ mobilnost nastavnika. Projekt je ispunio sve kriterije te će dobiti financijsku podršku za provođenje aktivnosti koje će započeti u lipnju ove godine i trajat će 12 mjeseci unutar kojih će se relizirati pet mobilnosti nastavnika stručnih predmeta.

Glavni cilj projekta Primjena CLIL metode u nastavi web dizajna je upoznati nastavno osoblje s CLIL metodom, njenim alatima učenja i poučavanja tei tako omogućiti pokretanje pilot projekta dvojezične nastave u jednom razredu web dizajna, a kasnije kroz održivost projekta i uvođenje dvojezičnog programa u cijeli sektor web dizajna.

Poboljšanjem kurikuluma, uvođenjem novih inovativnih metoda učenja i poučavanja te korištenjem novih alata za pripremu nastavnih materijala škola će povećati zainteresiranost učenika za web dizajn te omogućiti učenicima veću mobilnost i konkurentnost na europskom tržištu rada.
Projektom bi započeli proces uvođenja dvojezične nastave u sektoru web dizajna u školskoj godini 2019./2020., a kao temeljni radni materijal za dvojezičnu nastavu bit će e-pojmovnik stručne terminologije web dizajna kojim bi se ojačale jezične kompetencije učenika i nastavnika stručnih predmeta.

Projekt je u prvom redu usmjeren na dvije specifične skupine – nastavnici će sudjelovati na mobilnostima u Italiji, Velikoj Britaniji, Malti i Belgiji te će kroz projektne aktivnosti usavršavati svoje vještine i kompetencije koje će prezentirati u redovnom nastavnom procesu te učenici na koje će nastavnici prenijeti stečeno znanje.

Još članaka iz "Županija"

Facebook

IZVANREDNI DOGAĐAJI: -prometna nesreća na autocesti A3 na 198+000 km između čvora LUŽANI i čvora SLAVONSKI BROD ZAPAD u smjeru Lipovca. Vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h;  -teretno vozilo u kvaru na autocesti A3 na 45+400 km između čvora O...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program