Prethodni članak
Sljedeći članak

LIDRANO: Okupilo se čak 216 učenika


U Srednjoj školi Krapina u ponedjeljak 26. veljače 2024. održana je županijska smotra LiDraNo, čiji je cilj razvijati i poticati učeničko literarno, novinarsko i dramsko – scensko stvaralaštvo, promicati učeničko pisano i govorno izražavanje na hrvatskom jeziku, otkrivati, pratiti i poticati učenike posebnih sklonosti, sposobnosti i kreativnosti te predstaviti stvaralaštvo smotre javnosti.

Organizatori smotre su Krapinsko-zagorska županija, Srednja škola Krapina i OŠ Ljudevit Gaj Krapina, a ove godine sudjelovalo je 216 učenika i 56 mentora iz 23 osnovne i 8 srednjih škola.

Obje smotre otvorila je zamjenica župana Jasna Petek. „LiDraNo je smotra kojom njegujemo kreativnost naših mladih. Drago nam je da je i ovogodišnja smotra okupila velik broj učenika i učenica iz naših osnovnih i srednjih škola sa svojim mentoricama i mentorima. Sudjelovanje na ovoj smotri ističe se kao velika čast za svakog mladog sudionika te zaista svi koji sudjeluju mogu na to biti ponosni, a i mi koji ih u tome podržavamo”, rekla je zamjenica župana Jasna Petek te poželjela svima da slijede svoje snove i njeguju svoje talente i kreativnost.

Još članaka iz "Županija"

Facebook