Prethodni članak
Sljedeći članak

Gradonačelnik učenicima: "Čestitam vam na dobrom glasu kojeg širite o našem gradu"

Pohvalio je i rad škole u uvjetima koronavirusa. – Naša je osnovna škola pokazala da se nastava može uspješno organizirati i u doba nepredviđenih okolnosti i na tome im treba čestitati – naglasio je gradonačelnik


U Gradskoj galeriji Zabok održan je prijem za učenike Osnovne škole Ksavera Šandora koji su ostvarili zapažene uspjehe na županijskim, državnim i drugim natjecanjima. S učenicima su stigli i mentori te ravnatelj škole Tomislav Polanović. Pohvalio je sve učenike i mentore koji su postigli zapažene rezultate, ali i gradonačelnika Grada Zaboka Ivana Hanžeka. – Gradonačelnik ima izraziti dar za poticanje našeg rada i stvaralaštva, a usto nam je i velika potpora u radu i zato mu veliko hvala – rekao je Polanović.

Okupljene učenike i učitelje pozdravio je i gradonačelnik Ivan Hanžek uz riječi kako su njihovi rezultati uistinu impozantni. – Drago mi je da je korona dopustila da se ponovno vidimo na ovom prijemu. Ovo je prilika da vam čestitam na dobrom glasu koji širite o našem gradu na svim natjecanjima na kojima se pojavite. Vi predstavljate naš grad na najbolji mogući način – rekao je gradonačelnik Ivan Hanžek.

Pohvalio je i rad škole u uvjetima koronavirusa. – Naša je osnovna škola pokazala da se nastava može uspješno organizirati i u doba nepredviđenih okolnosti i na tome im treba čestitati – naglasio je gradonačelnik Hanžek. Učenici su se i pojedinačno predstavili, a Grad im je poklonio prigodan poklon.

Još članaka iz "Županija"

Facebook