Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTO] Počela je konferencija 'Pametno i zeleno Zagorje', evo tko je sve stigao!


U Poduzetničkom centru Krapinsko  -zagorske županije započela je konferencija 'Pametno i zeleno Zagorje' koja naglašava važnost održivog razvoja i zelenih politika u Europi i Republici Hrvatskoj, a njen moderator je Velimir Čajko. Za uvodna obraćanja bio je zadužen Dragutin Kamenski, predsjednik Poslovnog kluba – Skup za Zagorje i krapinsko - zagorski župan Željka Kolara. Cijeli program konferencije donosimo u nastavku.

10:45 – 11:00
Key note govornik dr. sc. Julije Domac, ravnatelj Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske, vodi kratko predavanje o izazovima i prilikama klimatskih promjena i europskih zelenih politika.

11:00 – 11:45
Helena Matuša, direktorica Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije, moderirat će prvu panel raspravu na temu: „Može li poduzetništvo biti uspješno i održivo?“ u kojoj sudjeluju:

· Anđelko Švaljek, direktor RGNC grupe, Zabok

· Ivana Kolar, Julius Rose d.o.o.

· Darko Petrinec, Deloitte Croatia

· Domagoj Kamenski, Kamgrad d.o.o.

11:45 – 12:15
Razgovor 1:1 sa Sandrom Švaljek, zamjenicom guvernera HNB-a, vodit će Snježana Leljak, urednica ZIP portala.

12:15 – 13:00
Karolina Barilar, direktorica agencije Zagorje Development, moderirat će drugu panel raspravu na temu „Koja radna snaga i koji su poslovi potrebni Zagorju?“ na kojoj će sudjelovati:

· Sanja Mihovilić, Krapinsko-zagorska županija

· Mario Popić, Tvornica tekstila Trgovišće d.o.o., direktor

· Igor Jambrešič, IDA NOVA, vlasnik

· Goran Vukmanić, predstojnik HZZ – a Krapina

Ovo je jedna od mnogobrojnih aktivnosti poslovnog kluba Skup za Zagorje koja unaprijeđuje poslovnu klimu i kvalitetu poslovanja u Zagroju.

Još članaka iz "Županija"

Facebook