Prethodni članak
Sljedeći članak

Broj zaraženih koronom pada, no i dalje ima pacijenata koji se liječe od posljedica ovog virusa

Priopćenje Stožera civilne zaštite Krapinsko-zagorske županije - 28. travnja


Na području Krapinsko-zagorske županije u proteklih 7 dana evidentirano je 126 novih osoba pozitivnih na koronavirus, među kojima 17 testiranih PCR testom i 109 testiranih brzim antigenskim testom.

Trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko - zagorske županije iznosi 252. Broj novooboljelih u proteklih 7 dana na 100.000 stanovnika iznosi 102 dok je prije tjedan dana iznosio 120, a prije dva tjedna 80.

U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se 9 pozitivnih osoba na SARS CoV-2. Prošli je tjedan u Bolnici, što je i prošlotjedni dnevni prosjek. U 7 dana preminule su 3 COVID pozitivne osobe te ovim putem izražavamo sućut obiteljima.

U zdravstvenim ustanovama Krapinsko-zagorske županije trenutno su 4 pozitivna djelatnika (svi zdravstveni), dok je prije dva tjedna bilo 12 pozitivnih djelatnika (svi zdravstveni). U ustanovama pružatelja socijalne usluge smještaja je 29 COVID pozitivnih korisnika i 1 pozitivan djelatnik, dok je prije dva tjedna bilo 10 pozitivnih korisnika i 2 pozitivna djelatnika.

 

Još članaka iz "Županija"

Facebook