Prethodni članak
Sljedeći članak

Babice, prijavite se za sudjelovanje na manifestaciji Babičini kolači


Krapinsko - zagorska županija objavila je Poziv za sudjelovanje na 16. manifestaciji Babičini kolači, koja će biti održana u subotu, 13. travnja 2024. godine, u Krapini – mjestu odakle dolazi prošlogodišnja pobjednica Branka Čaušević.

Župan Željko Kolar pozvao je sve bake i babice da se prijave na manifestaciju. ponosno podjele svoje naslijeđene recepte i pomognu u čuvanju jedne prekrasne tradicije. - U središtu ove manifestacije ste upravo vi. Prijavite se i predstavite nam kolače čije ste pripremu naučile od svojih baka i prabaka, razmijenite iskustva s drugim babicama te brojnim posjetiteljima pružite priliku da uživaju u vašim kulinarskim kreacijama – poručio je župan Željko Kolar te naglasio kako će se i ove godine izdati kuharica s pristiglim receptima te time dati još jedan doprinos njihovom čuvanju od zaborava.

Prijava mora sadržavati ime i prezime, adresu, broj telefona, datum rođenja, broj osobne iskaznice te naziv i recept natjecateljskog kolača (u receptu mora biti naveden popis sastojaka te postupak izrade i pečenje kolača).
Obrazac za prijavu možete pronaći na službenoj internetskoj stranici Krapinsko - zagorske županije. Sve dodatne informacije o manifestaciji mogu se dobiti na broj telefona 049/329-084.

Prijave se do 23. veljače dostavljaju elektroničkim putem na e-mail adresu [email protected]  ili na adresu: KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA; Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, turizam, promet i komunalnu infrastrukturu; Magistratska 1, Krapina; s naznakom: „Prijava za 16. Babičine kolače“.

Babičine kolače organiziraju Krapinsko - zagorska županija i Turistička zajednica Krapinsko - zagorske županije u suradnji s Gradom Krapinom.

Još članaka iz "Županija"

Facebook