Prethodni članak
Sljedeći članak

'100% ZAGORSKO': Zagorje će autohtonim proizvodima, mirisima i okusima, 'okupirati' Zagreb

Manifestacija se održava u petak, 14. listopada i subotu, 15. listopada, od 8 do 20 sati na Europskom trgu


U petak, 14. listopada 2022. godine na Europskom trgu u Zagrebu počinje dvodnevna manifestacija '100% Zagorsko', koju Krapinsko – zagorska županija organizira 13. godinu zaredom.

Riječ je o manifestaciji prodajno - izložbenog karaktera na kojoj će biti izloženi poljoprivredni proizvodi uzgojeni na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način te proizvodi tradicijskih obrta Krapinsko - zagorske županije.

Sajam će od 10 sati obići i krapinsko – zagorski župan Željko Kolar u društvo zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića.

Cilj ove manifestacije je zajedničkim snagama kroz prezentaciju proizvoda i usluga promovirati Krapinsko-zagorsku županiju kao destinaciju u kojoj se njeguje tradicija, vrednuje kvaliteta proizvoda i usluga te kao županiju koja na autohtonim proizvodima i tradiciji gradi robne marke i turističke brendove.

Manifestacija se održava u petak i subotu, od 8 do 20 sati.

U ponudi će se naći bučino ulje, med, medenjaci, zimnica,  povrće, voće,  rakije i likeri, sirevi, sokovi i voćna vina, suhomesnati proizvodi, proizvodi iz tradicijskih kućnih radinosti…

Ove godine u sklopu kulturno umjetničkog programa svirat će ' Hands & Voice' i Barajt banda, a najmlađe će zabavljati Krapinski neandertalci—Pleme spiljskog medvjeda.

Još članaka iz "Županija"

Facebook