Prethodni članak
Sljedeći članak

Pogledajte tko su ovogodišnji dobitnici priznanja Grada Zlatara

Pristigao je i prijedlog za dodjelu plakete Marijanu Đureku, no nije uvršten u zaključak Vijeću


Gradsko vijeće Zlatara na jučerašnjoj je sjednici donijelo zaključak o dodjeli javnih priznanja Grada Zlatara za 2022. godinu. Tako će Plakete Grada Zlatara primiti Požgaj grupa, za pozitivan utjecaj na društvenu zajednicu i nesebičnu pomoć u realizaciji humanitarne akcije „Velikim srcem za topli dom“ za obitelj Bolšec, Željko Spevec, za dugogodišnji predan rad u Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Zlatar i Branka Štahan, za dugogodišnji predan rad u organiziranju događanja u sklopu Dana kajkavske riječi.

Diplome Grada Zlatara bit će dodijeljene Ivanu Štefanku, za dugogodišnji predan rad u Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Donja Batina, Kristini Kovačević, za nesebičnu pomoć u realizaciji humanitarne akcije „Velikim srcem za topli dom“, Interventnoj jedinici policije Zlatar, za dugogodišnji uspješan rad i predstavljanje Grada Zlatara na različitim natjecanjima te Udruzi osoba s invaliditetom Krapinsko-zagorske županije, za dugogodišnji uspješan rad u stvaranju boljih uvjeta za osobe s invaliditetom.

Gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan – Pentek izvijestila je Vijeće da je pristigao još jedan prijedlog, za dodjelom plakete bivšem gradonačelniku Marijanu Đureku zbog asfaltiranja u Gornjoj Selnici, kojeg su uputili Vilko Kukec i građani Gornje Selnice, no taj prijedlog nije uputila Vijeću na donošenje. – Smatram da građanin nije svojim radom doprinio ugledu Grada Zlatara, za što Gradsko vijeće daje plaketu. Asfaltiranje je dužnost svakog gradonačelnika, a svi koji su radili u Gradu zlataru i svi vi znate da tada mjesecima tete u vrtićima, djelatnici ustanova i Grada nisu dobivali primanja i plaće, tako da takav prijedlog nisam uputila Gradskom vijeću. Sve ostalo što je pristiglo smo uvažili – rekla je gradonačelnica.

Još članaka iz "Zlatar"

Facebook