Prethodni članak
Sljedeći članak

Zanimljivo predavanje “Krv koja pokreće sport – navijači i navijačice“ ovog petka u zabočkoj knjižnici

Predavanje će održati Zvonimir Roža, a ulaz je slobodan


U petak 17. svibnja s početkom u 19 sati u Gradskoj knjižnici Zabok održat će se zanimljivo predavanje. Vrijeme trajanje je 45 minuta, a ulaz je slobdan.

Predavanje kroz primjere iz svijeta košarke otkriva motivacijske faktore (psihološke, sociološke, samopoimanja) koji mogu utjecati na odluku navijača/ica da prisustvuju utakmici. Ono govori i o tome kako prisutnost navijača/ica na tribinama utječe na aktivnosti sportskog marketinga. Namijenjeno je svim ljubiteljima magične igre pod obručima (klubovima, sportašima, navijačima) kao i znanstvenoj, stručnoj i općoj javnosti te studentima društvenih znanosti (ekonomije i kineziologije).

Predavanje će održati Zvonimir Roža, struč.spec.oec. specijalist marketinških strategija i taktika, specijalizirao na temi „Strategijski marketing plan“ na Sveučilištu Libertas u Zagrebu. Ekspert i predavač marketinga koji u svom radu ujedinjuje strast, inovativnost i marketing. Tijekom 2015. i 2016. godine u tvrtki Optika Kabel TV potpuno samostalno obavlja cjelokupni proces istraživanja tržišta te sudjeluje u izradi marketinških materijala, marketing i media plana. Autor je dvaju stručnih radova:"Strategije marketinga u industriji bezalkoholnih pića" (Zbornik – Sveučilište Libertas) i "Bihevioralno upravljanje brendom u suvremenome potrošačkom društvu" (Zbornik – Sveučilište Libertas) koji su mu dali širok spektar teoretskog znanja, ali i uvid u praktične aspekte poslovanja, važnost organizacije i timskog rada.

Nadalje, autor je i prezenter šest javnih predavanja:"Strategije marketinga Coca – Cole u trgovini" (Sveučilište Libertas); "Strategije i taktike brenda – Dormeo" (Sveučilište Libertas); nastupnog predavanja za izbor u nastavno zvanje predavača u polju ekonomija, grana marketing:"Strategijski marketing plan brenda Coca – Cola" (Sveučilište Libertas) te predavanja:”Marketing u rekreativnom sportu” (KGZ – Knjižnica Staglišće; KGZ – Knjižnica i čitaonica Bogdana Ogrizovića; Gradska knjižnica Oroslavje; Knjižnica „Nikola Zrinski“ Čakovec. P.s. predavanje je održano u navedenim knjižnicama); „Sport kao univerzalna komunikacija“ (privatni prostor, Gredice 104, Zagreb); „Sport kao sredstvo suvremene marketinške komunikacije“ (KGZ - Knjižnica i čitaonica Bogdana Ogrizovića; Gradska knjižnica Krapina; Knjižnica „Nikola Zrinski“ Čakovec; Gradska knjižnica „K.Š.Gjalski“ Zabok).

Još članaka iz "Zabok"

Facebook

Riječka obilaznica A7: prometna nesreća na 24. +800 km (vij. Mihačeva draga) između čvora ŠKURINJE i čvora OREHOVICA u smjeru Zagreba. Vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h. Kolona je duga oko 2 km. Kolnici su mjestimice mokri il...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program