Prethodni članak
Sljedeći članak

Ne propustite još jednu biciklijadu


U subotu, 27. svibnja 2023. godine, povodom Svjetskog dana sporta i Svjetskog dana nepušenja, održat će se 10. Zabočka Kukurijada.  Biciklijadu organizira Rekreativni biciklistički klub Ku-ku-ri-ku u suradnji s Koordinacijskim odborom akcije Grad Zabok prijatelj djece, Društvom Naša djeca Zabok i Zavodom za javno zdravstvo KZŽ.

Biciklijada je rekreativnog karaktera i prilagođena biciklistima svih uzrasta.  I ove godine postoje dvije rute: velika, malo zahtjevnija, duljine 32 kilometra i mala, duljine7 kilometara, prilagođena najmlađim biciklistima. Prijave počinju u 8.00 sati na Trgu K.Š.Gjalskog u Zaboku. Start velike biciklijade je u 10.00, a male u 10.15 sati. Kotizacija za biciklijadu je 5 eura, za djecu do 15 godina sudjelovanje je besplatno, a za sve sudionike osigurana je okrjepa i majice. Za djecu do 16 godina obavezne su kacige.

Uz moto „Recept za zdravlje bolje – dva kotača i malo dobre volje!“, osnovni je cilj ove tradicionalne biciklijade, koja se organizira u okviru projekta Zdravi grad – Zabok, potaknuti svijest o važnosti kretanja i zdravog načina života.

U slučaju kiše biciklijada se odgađa.

Još članaka iz "Zabok"

Facebook