Prethodni članak
Sljedeći članak

ŽUPANIJA POZIVA: Prijavite se i sudjelujte na 100% zagorsko u Zagrebu!


U rujnu 2023. godine na području ulice Augusta Cesarca, Europskog Trga i na području Stare Vlaške u Zagrebu planira se održati 14. Sajamska izložba Krapinsko-zagorske županije pod nazivom „100% ZAGORSKO“ u Zagrebu.

Krapinsko-zagorska županija osigurati će sve potrebne tehničke uvjete za izlaganje i prodaju proizvoda na Sajmu, a zbog ograničenog prostora županija zadržava pravo odabira izlagača.

Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani izlagači za sudjelovanje na manifestaciji 100% ZAGORSKO u Zagrebu da iskažu interes te popune anketni listić i dostave ga najkasnije do 04. travnja 2023. godine na adresu Krapinsko-zagorska županija, Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, turizam, promet i komunalnu infrastrukturu, Magistratska 1, Krapina ili na e-mail: [email protected].

Temeljem dostavljenih anketnih listića izvršiti će se odabir izlagača koji će sudjelovati na manifestaciji 100 % ZAGORSKO u Zagrebu. Informacije u vezi Javnog poziva za iskaz interesa mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo, poljoprivredu, turizam, promet i komunalnu infrastrukturu, na broj telefona 049/329-084; kontakt osoba Ivanka Kuščar.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook