Prethodni članak
Sljedeći članak

Županija objavila Javni poziv

Javni poziv za sufinanciranje izrade izvješća o energetskom pregledu i energetskog certifikata za obiteljske kuće na području Krapinsko-zagorske županije za 2023. godinu.


Krapinsko-zagorska županija objavila je Javni poziv za sufinanciranje izrade izvješća o energetskom pregledu i energetskog certifikata za obiteljske kuće na području Krapinsko-zagorske županije za 2023. godinu. Ukupno raspoloživa sredstva iznose 13.200 eura (99.455,40 kuna). Javni poziv je otvoren do 15. prosinca 2023. godine ili do iskorištenja osiguranih sredstava.

„Na poziv se mogu javiti fizičke osobe s prebivalištem na području naše županije. Financirat će se troškova izvješća o energetskom pregledu i energetskog certifikata za obiteljske kuće nastalih nakon 1. siječnja 2023. godine, što se treba dokazati podacima s izdanog računa. Sredstva će se dodjeljivat u iznosu do 100 % troškove izrade po korisniku, ali ne više od 332 eura, odnosno kuna 2.401,45 kuna“ – pojašnjava župan Željko Kolar i ističe kako su energetski certifikata i izvješće o energetskom pregledu dokumenti koji daju čitav niz korisnih informacija o energetskoj učinkovitosti pojedine nekretnine te osnovni koraci u pokretanju projekata njihovih energetskih obnova.

Potrebni obrasci i sve dodatne informacije nalaze se na web stranici Krapinsko-zagorske županije: https://kzz.hr/natjecaj/javni-poziv-za-sufinanciranje-izrade-izvjesca-o-energetskom-pregledu-i-energetskog-certifikata-za-obiteljske-kuce-na-podrucju-krapinsko-zagorske-zupanije/

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook