Prethodni članak
Sljedeći članak

Župani sjeverozapadne Hrvatske sutra će održati radni sastanak u Poslovno - tehnološkom inkubatoru KZŽ

Župani Željko Kolar, Radimir Čačić, Damir Bajs, Darko Koren i Matija Posavec u srpnju 2019. godine zajedno su uputili Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije pismo namjere za sklapanje razvojnog sporazuma


Sutra, 20. listopada, župani sjeverozapadne Hrvatske održat će radni sastanak u Poslovno – tehnološkom inkubatoru KZŽ u Krapini. Programom Vlade Republike Hrvatske za razdoblje 2020.-2024. godine, kao jedan od ključnih prioriteta određen je i ravnomjeran regionalni razvoj i decentralizacija, kao i pokretanje projekta razvoja sjevera. Programom je definirano da će Vlada raditi na daljnjoj fiskalnoj i funkcionalnoj decentralizaciji i nadograđivati projektnu suradnju s jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave i kroz suradnju s potpisnicama regionalnih razvojnih sporazuma.

Župani Željko Kolar, Radimir Čačić, Damir Bajs, Darko Koren i Matija Posavec u srpnju 2019. godine zajedno su uputili Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije pismo namjere za sklapanje razvojnog sporazuma te će na sutrašnjem sastanku razgovarati o ponovnom pokretanju inicijative za potpisivanje razvojnog sporazuma te identificiranim strateškim projektima obuhvaćenim razvojnim sporazumom.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook