Prethodni članak
Sljedeći članak

Zlatarska gradonačelnica Jasenka Auguštan-Pentek nominirana za Ženu godine!

Prestižnu titulu dodjeljuje časopis Zaposlena


I ove godine časopis 'Zaposlena'  održava izbor za Ženu godine. Kroz taj projekt, predstavlja žene koje su svojim radom posebno obilježile protekle godine.

Biraju ženu koja je u protekloj godini postigla profesionalno značajan uspjeh, zatim u medijima promovirala ženska prava kroz vlastitu profesiju, te nastojala utrti put svojim mlađim kolegicama. To su žene koje se obično nalaze i na stranicama tog časopisa, a sve u svrhu poboljšanja medijskog tretmana žena i otklanjanja stereotipnih uloga koje se najčešće ženama nepravedno dodijeljuju.

Među nominiranima je i zlatarska gradonačelnica Jasenka Auguštan-Pentek koja je prva gradonačelnica u povijesti tog grada.

-Počašćena sam i sretna što sam nominirana za Ženu godine za 2019. Zahvaljujem časopisu Zaposlena što su prepoznali moj gradonačelnički rad u Zlataru uspješnim i vrijednim nominacije. Biti u društvu žena koje svojim obrazovanjem, karijerom, profesionalnim rezultatima i stavom svakim danom pridonose boljem društvu i pomiču granice definicije uspjeha za mene je velika čast i odgovornost. Ova nominacija obvezuje me da i dalje nastavim raditi jednakim entuzijazmom i energijom i da postavim nove ciljeve za buduće projekte u mojem gradu, za moje sugrađane i za moju stranku - rekla je Auguštan-Pentek. - Posebna mi je čast što je po prvi puta nominirana žena iz Zagorja, što sam se našla u krugu žena iz cijele Hrvatske, koje nisu nominirane sam u kategoeiji politike već iz raznih polja - dodala je.

Uz nju nominirane su poznata hrvatska voditeljica i urednica istraživačke emisije „Provjereno“ NOVA TV Ivona Paradžiković, doktorica Ana Barić te PR stručnjakinja Nina Išek Međugorac.

Tko je pobjednica, znati će se na svečanosti 16. srpnja.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook