Prethodni članak
Sljedeći članak

Zlatarbistričke mažoretkinje odlične na europskom prvenstvu


Starije kadetkinje, juniorke i seniorke Zlatarbistričkih mažoretkinja sudjelovale su na MWF XVII. Europskom prvenstvu mažoretkinja održanom 22.-26.06.2022. godine u Zadru. Kroz pet dana natjecanja više od 4000 mažoretkinja otplesalo je nekoliko stotina koreografija, a Zlatice su otplesale ukupno 15 koreografija u svim dobnim uzrastima. Svoj najveći uspjeh, titulu europskih prvakinja, Zlatice su ostvarile već prvi dan kada su juniorke Lana Dlesk i Anja Krivak svojom izvedbom osvojile zlato u duo pom-pon kategoriji. Uz navedeno, Zlatarbistričke mažoretkinje osvojile su brončane medalje u kategorijama defile pom-pon kadeti i klasična mažoretkinja štap. Diplome za najboljih šest timova u kategorijama defile pom-pon juniori (4.mjesto), mini mix seniori (5. mjesto) i defile pom-pon seniori (6.mjesto).


Trenerice Laura Čehulić, Marcela Čehulić i Mirela Horvatić presretne su i ponosne na svoje djevojčice koje su sjajnim izvedbama prezentirale svoj trud i rad kroz cijelu sezonu te predstavljale svoj tim, mjesto i Savez u najboljem izdanju.


Sve Zlatice zahvaljuju svim roditeljima, rodbini, prijateljima i pratiteljima na neizmjernoj podršci i navijanju kroz svih pet dana natjecanja, a posebno na prekrasnom dočeku kojeg su pripremili za svoje Zlatarbistričke prvakinje!

Rezultati po kategorijama:
1.mjesto DUO pom-pon juniori- Lana Dlesk i Anja Krivak
3.mjesto DEFILE pom-pon kadeti
3.mjesto KLASIČNA MAŽORETKINJA štap
4.mjesto DEFILE pom-pon juniori
5.mjesto MINI MIX seniori
6.mjesto DEFILE pom-pon seniori
7.mjesto MINI pom-pon kadeti
9.mjesto VELIKA FORMACIJA MIX seniori
10.mjesto MINI MIX juniori
11.mjesto MINI POM-PON juniori
11.mjesto VELIKA FORMACIJA POM-PON juniori
12.mjesto TRIO POM-PON seniori Dorotea Borić, Tamara Čarap i Laura Čehulić
12.mjesto MINI POM-PON seniori
13.mjesto MINI ŠTAP juniori
15.mjesto SOLO pom-pon juniori Lana Dlesk

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook