Prethodni članak
Sljedeći članak

ZLATAR: Nova stolarija i sanitarni čvor u upravnoj zgradi


Kao i obično, u gradu Zlataru je i dalje radno, a tako će biti i idućih mjeseci. Kako saznajemo od gradonačelnice Zlatara Jasenke Auguštan – Pentek, u tijeku su brojne javne nabave za razne radove, koje će uskoro završiti, pa će se krenuti s radovima.

-Na  javnom savjetovanju su i dva naša veća natječaja koje smo već najavljivali, a za koje javna nabava kreće idući tjedan. Radi se o uređenju Pastoralnog centra za vrtićke skupine te dogradnji dječjeg vrtića u Zlataru. Važno je spomenuti i da je odabran izvođač radova za rekonstrukciju šumske ceste Juranščina – Belegrad.

Trenutno traje proces mirovanja, nakon kojeg bismo mogli krenuti  upotpisivanje ugovora i na početak samih radova – kaže gradonačelnica. Neki su radovi i završeni, poput zahvata na upravnoj zgradi Grada u kojoj su smještene i ostale službe i institucije.

– Radovi su se odvijali u dvije faze, koje su sada završene. Zamijenjena je stolarija na drugom katu i saniran je i uređen sanitarni čvor u prizemlju same zgrade. Vani je i javna nabava za zamjenu parketa na drugom katu te zgrade i naam se da će uskoro krenuti i ti radovi – dodaje gradonačelnica.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook