Prethodni članak
Sljedeći članak

Zapošljava se 48 pomoćnika u nastavi te 3 stručna komunikacijska posrednika

Riječ je o projektu 'Baltazar 4'


Krapinsko-zagorska županija s partnerima u Projektu raspisuje Javni poziv za podnošenje prijava za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi/stručnog komunikacijskog posrednika za učenike s teškoćama u razvoju u odgojno-obrazovnim ustanovama – partnerima u projektu „Baltazar 4“ za šk. god. 2020/2021.

Projektom je predviđen odabir i zapošljavanje pomoćnika u nastavi/stručnog komunikacijskog posrednika za učenike s teškoćama u razvoju u redovitim/posebnim osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama u Krapinsko-zagorskoj županiji koje su partneri u projektu „Baltazar 4“ tijekom šk. god. 2020/2021.

Zapošljava se 48 pomoćnika u nastavi, 3 stručna komunikacijska posrednika koji će raditi u osnovnim i srednjim školama u Krapinsko-zagorskoj županiji. Zapošljava se na nepuno radno vrijeme - 20 sati tjedno u nižim razredima osnovne škole (1. – 4. r.), 22 sata tjedno u višim razredima osnovne škole (5. – 8. r.) i u srednjoj školi, a uzimaju se na ugovor o radu na određeno vrijeme do 10 mjeseci.

Uvjeti su završeno najmanje četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, da protiv osobe nije pokrenut kazneni postupak. Dodatni ujvet za stručnog komunikacijskog posrednika: završena edukacija te stečene kompetencije za posao.

Prednost će imati osobe s iskustvom u radu kao pomoćnik u nastavi/stručni komunikacijski posrednik, koje su sudjelovale u edukacijama za pomoćnika u nastavi/stručnog komunikacijskog posrednika, s iskustvom u volontiranju.

Pomoćnik u nastavi je osoba koja pruža neposrednu potporu učeniku s teškoćama u razvoju tijekom odgojno-obrazovnog procesa u zadacima koji zahtijevaju komunikacijsku, senzornu i motoričku aktivnost učenika, u kretanju, pri uzimanju hrane i pića, u obavljanju higijenskih potreba, u svakidašnjim nastavnim, izvannastavnim i izvanučioničkim aktivnostima.

Stručni komunikacijski posrednik je osoba koja pruža komunikacijsku potporu gluhim, nagluhim i gluhoslijepim učenicima u onom sustavu komunikacije koji preferira gluhi, nagluhi ili gluhoslijepi učenik: hrvatski znakovni jezik, prilagođeni hrvatski znakovni jezik (taktilni, locirani, vođeni) ili ostale sustave komunikacije koji se temelje na hrvatskom jeziku (simultana znakovno-govorna komunikacija, ručne abecede, titlovanje ili daktilografija, očitavanje govora s lica i usana, pisanje na dlanu i korištenje tehničkih pomagala).

 

 Upite vezane za Javni poziv moguće je poslati na službenu e-mail adresu projekta: [email protected]

Više informacija pronađite na sljedećoj poveznici: http://kzz.hr/poziv-zaposljavanje-baltazar-4-2020-2021

 


Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski, a zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Ponegdje ima i magle. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te da na put ne kreću b...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program