Prethodni članak
Sljedeći članak

Zanimljive radionice u dvorištu krapinske Galerije


Projektom „SA KR“ (Street art i ostali moderni umjetnički pravci u Krapini) Grad Krapina uz potporu Ministarstva kulture i medija želi lokalnoj zajednici (djeci i mladima, osobama s invaliditetom te osobama starije životne dobi) ponuditi kvalitetan program usmjeren prema približavanju tkz. „modernih“ umjetnosti – grafiterska ulična umjetnost, suvremena glazbena i kazališna umjetnost.

U srijedu 5. lipnja održane su tri radionice: kazališna radionica u organizaciji izvedbenih umjetnica Ane Katulić i Irene Boćkai, grafiterska radionica u izvedbi Leona GSK (Krešimir Golubić) i glazbena DJ radionica koju je vodio naš poznati krapinski DJ Ivano Grosso (Ivan Gregurović), a 20. lipnja slijedi taktilna likovna radionice za slijepe s likovnom pedagoginjom dr. art. Mirjanom Drempetić Hanžić zajedno s Udrugom slijepih KZŽ te likovna radionica za mlade s Udrugom distrofičara Krapina.


-Bilo je jako zanimljivo i poučno! Zahvaljujemo učenicima OŠ "Ljudevit Gaj", Augusta Cesarca i Srednje škole Krapina koji su se pokazali kao izvrsni umjetnici u svakom pogledu! - kažu u Gradu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook