Prethodni članak
Sljedeći članak

Zamjenik načelnika Radoboja Anđelka Topolovca predložen za ravnatelja ŽUC - a

Natječaj za ravnatelja raspisan je krajem prosinca

  • Stjepan Sirovec

    Stjepan Sirovec


Politička jesen prošle godine bila je obilježena i smjenom ravnatelja Županijske uprave za ceste KZŽ Željka Vincelja. Nakon smjene tvrdio je kako je riječ o političkoj smjeni koju je potaknuo njegov dojučerašnji stranački kolega u HNS – u Anđelko Topolovec budući da je Vincelj, zbog koalicije HNS – a i HDZ – a, izašao iz te stranke. Prema Vinceljevim riječima, Topolovec je želio mjesto ravnatelja ŽUC – a i činio je sve da do njega i dođe. Anđelko Topolovec sve je navode Željka Vincelja demantirao i nazvao ih neistinama, a u međuvremenu je i on izašao iz HNS – a i postao prvi čovjek Bandićeve stranke u Zagorju. Vršitelj dužnosti ravnatelja ŽUC – a, nakon Vinceljeve smjene, postao je njegov zamjenik Mladen Burić.


Natječaj za novog ravnatelja raspisan je 28. prosinca 2018. godine, a na njega su pristigle tri prijave. Kako stoji u materijalima za sjednicu Županijske skupštine KZŽ koja će se održati ovog četvrtka, a jedna od točaka je i imenovanje ravnatelja ŽUC – a, dvojica prijavljenih je zadovoljilo kriterije. Nakon odrađenog intervjua kao najbolji kandidat predložen je Stjepan Sirovec, zamjenik načelnika Radoboja Anđelka Topolovca.


U priloženom životopisu piše kako je Sirovec rođen 1987. godine, a po zanimanju je magistar inženjer prometa. Radno iskustvo vezano mu je uz Općinu Radoboj gdje je završio stručno osposobljavanje nakon čega je postao zamjenik načelnika i taj posao obavlja profesionalno.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook