Prethodni članak
Sljedeći članak

Hrašćina po prvi put dobila stomatološku ordinaciju, interes ogroman

Dobra vijest za stanovnike općine Hrašćina


Za stanovnike općine Hrašćina velika je i dobra vijest da je s ponedjeljkom 11. veljače svoja vrata otvorila prva stomatološka ordinacija u njihovoj općini. Ordinaciju je otvorila dr. med. dent. Margareta Koledić u Hrašćini Trgovišću. Ordinacija je za sada privatna, a dr. Koledić nada se da će s vremenom dobiti i ugovor s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje. Kako nam je ispričala dr. Koledić, stomatološka ordinacija moderno je opremljena, ima RVG uređaj, uređaj za strojnu endodonciju, zoom lampu za izbjeljivanje i u njoj se nudi široki raspon usluge.

– Radim sve grane stomatologije, dječju, kirurgiju, protetiku – kaže dr. med. dent. Margareta Koledić, koja je stažirala i radila na Vinici i u Zagrebu, a ima 4 godine radnog iskustva. Radno vrijeme stomatološke ordinacije je u ponedjeljak i srijedu od 12 do 19.30 sati, u četvrtak od 12 do 19, u utorak i petak od 7 do 14 te u subotu od 8 do 12 sati, a hitni pacijenti primaju se po dogovoru.

Doktoricu se može kontaktirati i na facebook stranici i instagramu, gdje potražite Ordinaciju dentalne medicine Margareta Koledić, kao i na kontakt broj 049/491-059 te 098/985-5890.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook