Prethodni članak
Sljedeći članak

ZAGYLAND U KONJŠČINI: Hotel s wellness centrom nudi sportske sadržaje i vođene ture quadovima do Ivanščice

Ovo je jedna sjajna dodatna ponuda turizmu Krapinsko – zagorske županije, a pogotovo njenom istočnom dijelu, rekao je u obilasku hotela župan Željko Kolar


Okružen pitomim zagorskim bregima, u blizini planine Ivanščice, smjestio se Zagyland. Riječ je o novom hotelu u Bočakima, u općini Konjščina, koji se u subotu ujuto u 7 sati otvara za goste.

Dario Markulin, vlasnik i investitor, kaže da je od ideje do realizacije hotela bilo potrebno 3 godine. - Drago nam je da su popustile epidemiološke mjere, da možemo raditi punim kapacitetom. Imamo štošta za ponuditi i nadamo se da će gosti prepoznati našu kvalitetu i uslugu – rekao je Markulin.

A hotel zaista ima što ponuditi. U svom sastavu ima 6 smještajnih jedinica, dvokrevetnih soba i zajedno s jednim apartmanom može primiti 20 do 25 gostiju. - Nastavno na to napravili smo restoran i kafić koji će raditi 365 dana u godinu i za vanjske goste. Unutar toga svega izgradili smo mali wellness centar koji sadrži saunu, jacuzzi i bazen, a nastavno na sportski dio priče koju upotpunjujemo, radimo na implementaciji malog dječjeg igrališta. Tu je i nogometni teren s umjetnom travom veličine 600 kvadrata, a imamo za ponuditi 5 sjenica koje će ljudi moći koristiti za razne proslave, dječje rođendane i druge prigode. Nabavili smo i 5 quad vozila, radit ćemo isključivo vođene ture do naše prekrasne planine Ivanščice, upoznavati ljude koji nisu iz ovog kraja s ljepotama koje istočno Zagorje može pružiti – ispričao nam je Markulin.

Uoči otvaranja, Zagyland su obišli načelnica Općine Konjščina Anita Krok i župan Željko Kolar. - Čestitam ljudima koji su se odlučili upustiti u ovakav projekt samostalno, a u daljnjem razvijanju turističke ponude za našu općinu, ali i šire, imat će potporu Općine Konjščina. Općina Konjščina je put prema hodošačiću u Mariji Bistrici i jedan ovakav projekt bio nam je prijeko potreban. Nadam se da će ovakvih projekata biti u budućnosti što više – rekla je Krok.

Župan Željko Kolar rekao je da je oduševljen konceptom projekta, kvalitetom izvedbe i fantastičnom ponudom. - Siguran da će ovaj objekt živjeti punim plućima, ovo je jedna sjajna dodatna ponuda turizmu Krapinsko – zagorske županije, a pogotovo istočnom dijelu županije, jer takvog objekta na ovom području nemamo. Vodila se briga o svakome detalju i rijetko gdje na ovakvoj vrsti objekta ima toliko vanjskih sadržaja i vanjskog prostora kao što je to ovdje u Zagylandu. Uvjeren sam da će se o ovom objektu još puno toga dobrog čuti – istaknuo je župan.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook