Prethodni članak
Sljedeći članak

ZAGORSKI METALAC: 'U tijeku je očitanje plinomjera, one koji su nam nedostupni molimo neka sami očitaju'

Zagorski metalac moli potrošače za razumijevanje


Zagorski metalac d.o.o. obavještava sve svoje potrošače prirodnog plina da je u tijeku očitanje plinomjera. Budući zbog aktualne situacije s koronavirusom nismo u mogućnosti očitati one plinomjere koji su nedostupni, gdje su zatvorena dvorišna vrata i sl. pa Vas molimo da te plinomjere sami očitate i dostavite nam elektroničkom poštom na [email protected] ili na sljedeće brojeve telefona:

049/587-151

0800/200-131

Stanja molimo javiti u vremenu od 8 do 14 sati

Zagorski metalac izdao je još jedno važno upozorenje: za sigurno korištenje plina, nakon nedavnog potresa treba provjeriti ispravnost dimnjaka, posebno starijih zidanih, osobito na područjima koja su više stradala i gdje je došlo do oštećenja objekata pa time do oštećenja i urušavanje nekih dimnjaka.

- Zato, ako imate priključen atmosferski bojler ili plinsku peć na dimnjak oni se NE SMIJU koristiti prije provjere ispravnosti dimnjaka od strane ovlaštenog dimnjačara. Naime, ukoliko je došlo do urušavanja dimnjaka ili oštećenja s unutarnje strane, došlo bi do povrata dimnih plinova i trovanja ugljičnim monoksidom koje može imati smrtne posljedice. Također ako osjetite miris plina molimo nazvati dežurnu službu i zatvoriti glavni dovodni ventil – poručili su iz Zagorskog metalca dodajući da mole potrošače za razumijevanje.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook