Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorski 'Gromovi' za svoju 30. obljetnicu osnutka daruju krv!

Akcija će biti organizirana u Tjednu Crvenog križa (8. - 15. svibnja).


Na inicijativu članova Udruge ratnih veterana 2. gardijske brigade Gromovi, podružnice Krapinsko - zagorske županije  koji obilježavaju 30. obljetnicu svog osnutka, Gradsko društvo Crvenog križa Zabok će u ponedjeljak, 10. svibnja organizirati izvanrednu akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Akcija će se održati od 11 do 16 sati u Vatrogasnom domu Zabok, Trg Dragutina Domjanića 1, Zabok. (pauza od 13 do 13,30h)

KRATKO PRIOPĆENJE UDRUGE RATNIH VETERANA „GROMOVI“

Hrvatski branitelji i Hrvatski Crveni križ godinama, u najtežim vremenima ratova i elementarnih nepogoda surađuju i pomažu jedni drugima, zajedno smo tu uz naš narod. Kako prije, tako i sada, a nadamo se i ubuduće.
Povodom 30. godišnjice osnutka 2. gardijske brigade „GROMOVI“ pozvali smo naše članove na akciju dobrovoljnog darivanja krvi, kao i sve ostale članove braniteljskih i stradalničkih udruga proizašlih iz Domovinskog rata sa područja naše županije.

Neka to bude dio naše obljetnice od 30 godina, a na dobrobit zdravlja svih stanovnika Lijepe naše.

Udruga ratnih veterana „Gromovi“ povodom 30. obljetnice osnivanja 2. gardijske brigade jedan je od organizatora dobrovoljnog darivanja krvi i u Sisku, Karlovcu, Dugoj Resi i Zagrebu, najavili su zagorski Gromovi.

Gradsko društvo Crvenog križa Zabok na ovu izvanrednu akciju poziva i ostale darivatelje koji se neće moći odazvati redovitom ciklusu akcija DDK od 17. – 21. svibnja 


Još članaka iz "Vijesti"

Facebook