Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorska rivijera, ultimativni party koji je zabavu na Vodenom planetu pretvorio u revoluciju doživljaja na izvoru zdravlja

Upoznali smo i nekog vrlo zanimljivog. O kome je riječ, pročitajte u sutrašnjem izdanju Zagorskog lista

Jučerašnje live druženje na Zagorskoj rivijeri u Termama Tuhelj bilo je izvan svih naših očekivanja. Iako je za najavljeno promjenjivo vrijeme s kišom i nešto nižim temperaturama, iz sata u sat bilo nas je sve više uz vanjske bazene i ispred pozornice tijekom programa 7. događaja u sklopu manifestacije Zagorska rivijera 2020. Ni ove nedjelje posjetitelji Terma Tuhelj nisu bili samo iz zagorskih općina i gradova, već je veći broj posjetitelja stigao iz gotovo svih krajeva Hrvatske, iz Slovenije, Austrije, Italije… Upoznali smo i nekog vrlo zanimljivog, no o kome je riječ, moći ćete pročitati u sutrašnjem izdanju Zagorskog lista.

 

Novi broj Zagorskog lista noćas stiže na sve kioske Tiska i na sva bolja prodajna mjestima u Zagorju i Zagrebu. U vašem omiljenom kafiću u Zagorju, Zagorski list možete dobiti svaki utorak uz jutarnju kavu. A kada pročitate Zagorski list, isplanirajte svoje prvo vikend putovanje u kolovozu. U tome će vam pomoći novi broj turističko-informativnog mjesečnika Vikend van Zagreba, koji je insertiran kao tematski prilog Zagorskog lista. U Vikendu van Zagreba kriju tri vrlo vrijedne nagrade. Najsretnijima čitateljima pokloniti ćemo cjelodnevni izlet u Kopački rit ili izlet za dvoje u Daruvarskim toplicama dok će jedna obitelj uživati u druženju uz bazene u Termama Tuhelj. No…vratimo se mi jučerašnjem danu, koji smo proveli u Termama Tuhelj.

 

Svake godine u lipnju i srpnju nedjelja je najuzbudljiviji dan na Zagorskoj rivijeri. Misliš da pretjerujemo? Ni govora! Sedam nedjelja bilo je dovoljno da se posjetitelji Terma Tuhelj i Hotela Matija Gubec vrlo ugodno iznenade, a onda i prepuste eksploziji emocija – daleko od svakodnevice! Upravo tako, zabavni program tradicionalne manifestacije Zagorska rivijera i ove je godine bio ispunjen s brojnim zabavnim radionicama i interaktivnim sadržajima, a nakon zbrajanja svih domišljato zarađenih bodova, redovito bi uslijedile vrlo vrijedne nagrade pokrovitelja i popratne fotografije svih sudionika. Stoga, bez dvojbe možemo reći, svi događaji ovogodišnje Zagorske rivijere u organizaciji Zagorskog lista potaknuli su mnoge da pokažu svoju kreativnost i domišljatost. Neki su nam ispričali izvrstan vic, neki znaju izvrsno crtati zagorske brege i kleti, a neki su nam recitirali stihove o Zagorju. Bilo je i onih izvrsno raspoloženih posjetitelja, koji su prezentirali svoju brzinu i spretnost, ali i onih koji su zaronili do dna bazena kako bi pronašli „izgubljeni“ medaljon.

 

Na jednoj od najljepših zagorskih plaža, u Termama Tuhelj, brojni posjetitelji su prekrasno vrijeme iskoristili za kupanje u vanjskim i unutarnjim bazenima, za brzi spust s tobogana, za chillanje uz šum valova, gejzira i slapova te za odmjeravanje snage s ozbiljnim i neozbiljnim, hrabrim i znatiželjnim natjecateljima, s onima koji su za sebe ili nekog drugog htjeli osvojiti vrijedne poklone pokrovitelja manifestacije.  

 

 

Za sve potencijalne sudionike nagradnih igara, uvjet je bio isti: morali su znati guštati i pratiti ultimativni ritam, koji zabavu na vodenom planetu pretvara u nezaustavljivu revoluciju ritma i nezaustavljivo buđenje novih, netom izronjenih doživljaja na izvoru zdravlja.

 

A kako ništa ne bi bilo prepušteno slučaju, cjelodnevni, nedjeljni program na Zagorskoj rivijeri u Termama Tuhelj uredili su i vodili DJ Gotz & Ramiz dok su animatori Eva, Helena i Rafael svojim animacijskim vještinama mnogim natjecateljima pomogli u lovu na bogate nagrade i poklone naših pokrovitelja. Dvije nagrade - ulaznice za cjelodnevno kupanje, najspretnijim je posjetiteljima osigurao domaćin - Terme Tuhelj, a ostale nagrade za odrasle i djecu osigurali su pokrovitelji: ROSES OUTLET DESIGN, CARLSBERG, OFFERTISSIMA, MANA MODA, MINI MLJEKARA VERONIKA IZ DESINIĆA, NARODNE NOVINE, MUZEJI HRVATSKOG ZAGORJA I TZ KRAPINSKO ZAGORSKE ŽUPANIJE. Tromjesečnu pretplatu na Zagorski list, pregaču za vrhunske, kulinarske oblizeke i nekoliko utješnih nagrada, izvrsno raspoloženim sudionicima poklonio je Zagorski list - organizator manifestacije.

Dobitnike svih nagrada i zanimljive kadrove s jučerašnjeg druženja na Zagorskoj rivijeri, pronaći ćete u našoj galeriji fotografija

 

Zahvaljujemo se svim posjetiteljima Zagorske rivijere i svim natjecateljima, koji su bar jednom u lipnju ili srpnju sudjelovali u programu događanja na najljepšim zagorskim plažama. Od srca zahvaljujemo našim domaćinima – Termama Tuhelj i Hotelu Matija Gubec na izvrsnoj suradnji i mogućnosti promocije Zagorja – Bajke na izvoru zdravlja. Zahvaljujemo i našim partnerima - pokroviteljima trinaeste po redu manifestacije Zagorska rivijera, a svim našim čitateljima želimo ugodan ostatak ljeta. Vidimo se dogodine na 14. Zagorskoj rivijeri.

#zagorskarivijera
#termetuhelj
#jednaodnajljepšihzagorskihplaža
#dobrodošliusvijetartispadoživljaja

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Još članaka iz "Vijesti"

Facebook