Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorska policija zapošljava! Evo što se traži


Zagorska policija objavila je oglas za prijam u državnu službu na određeno vrijeme radi zamjene duže vrijeme odsutne državne službenice za radno mjesto: SLUŽBA ZAJEDNIČKIH I UPRAVNIH POSLOVA, Odjel za tehniku, - viši policijski tehničar prometne tehnike  - 1 izvršitelj. Stručni uvjeti: - završen preddiplomski sveučilišni studij ili stručni studij u trajanju od najmanje tri godine,  područje društvenih, tehničkih ili biotehničkih znanosti

- najmanje jedna godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima - položen državni ispit II. razine.  

Osim navedenih uvjeta, kandidati/kinje moraju ispunjavati i opće uvjete za prijam u državnu službu koji su propisani odredbama članka 48. Zakona o državnim službenicima, a ne mogu biti primljene osobe za čiji prijam postoje zapreke iz čl. 49. Zakona o državnim službenicima. Na oglas se mogu prijaviti osobe obaju spolova.

Osoba se prima u državnu službu na određeno vrijeme radi zamjene duže vrijeme odsutne službenice, uz probni rad od 2 mjeseca.

Na oglas se mogu prijaviti i osobe koji nemaju položen državni ispit propisane razine, uz obvezu polaganja državnog ispita sukladno članku 56. Zakona o državnim službenicima.

Ostale detalje pronađite na ovoj poveznici.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook