Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorska policija pohvalila sudionike u prometu! Otkrivamo razlog


Zagorska policija danas je objavila kako za vikend nije bilo evidentiranih prometnih nesreća, pa su iz policija uputili i pohvale sudionicima u prometu.

''Što se tiče prometnih nesreća, protekli vikend na prometnicama Policijske uprave krapinsko-zagorske prošao je mirno, nema zabilježenih prometnih nesreća i ovim putem pohvale idu svim sudionicima u prometu, posebice vozačima, nastavite tako.'' – piše policija

Od ostalih događanja, tijekom proteklog vikenda od kaznenih djela zagorska policija je evidentirala dva kaznena djela krađe, jedno kazneno djelo prijevare, jedno kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, jedno kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i jedno kazneno djelo omogućavanja trošenja droga.  

Od prekršaja izdvajaju jedan prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i dva prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Od ostalih događaja za izdvojit je jedan požar na otvorenom, požar suhe trave i niskog raslinja u Rakovcu Tomaševečkom, nema štete i nema ozlijeđenih osoba.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook