Prethodni članak
Sljedeći članak

Kada više ne možete pronaći rješenja, posjetite Celjski sajam

U Celju, u Sloveniji, predstavljamo vam 5 izvrsnih sajmova koji će vas inspirirati i što je najbolje od svega, koje možete posjetiti sa samo jednom ulaznicom - Slovenski festival kave, Altermed & GreenVita, Dani lova, Dani ribolova i ApiSlovenija. Na Celjskom velesajmu od 17. do 19. ožujka.

Detaljno ćete upoznati tajne dobre kave, istražiti sve mogućnosti dobrobiti i zdravog načina života, saznati sve o brizi o sebi, upoznati lovce, ribiče i pčelare i naravno njihove proizvode, moći ćete kupiti svu potrebnu opremu i pronaći novi hobi. Ali krenimo lijepo redom, po sajmovima. Okrenite nas prema njima.

Altermed & GreenVita - sajam zdravog načina života i brige o sebi

Zdrav način života i briga o sebi svakim danom postaju sve glasniji suputnici na putu do blagostanja. Zato trebamo zajedno razgovarati o svemu što nas čini sretnima i zdravima. A na ovom sajmu pronaći ćete mnoge ideje kako se brinuti o sebi kako bismo se sa zadovoljstvom suočavali s izazovima svakodnevice.

Sajam će podići svijest o važnim temama našeg zdravlja uz pomoć brojnih dodataka i prehrambenih proizvoda, kao i stručnim predavanjima o prehrani, tjelovježbi, dodacima prehrani, ljekovitom bilju. Na sajmu ćete moći upoznati ponuđače prirodne kozmetike, organskih sredstava za čišćenje, kućnih proizvoda i prerađevina te svega što vam je potrebno za učinkovitu njegu sebe – uzgoj najboljeg povrća u vašem vrtu ili začina na prozorskoj dasci.

Coffee Festival Slovenia - opustite se uz šalicu kave i sve što uz to ide

Na Celjskom sajmu Festivalom kave Slovenije želimo obratiti pozornost na nove trendove u pripremi i ispijanju kave, približiti ih širokim masama ljudi i posjetitelja te stvoriti zahtjevnije potrošače. Festival kave pričat će i priču o boutique okusima koje će vam dočarati ponuđači čajeva, domaćih sladoleda i deserata od kave, baklava, čokoladnih proizvoda, ginova, tamnog piva s kavom i lješnjacima, vina i još mnogo toga.

Festival će biti stručan, popularan, edukativan, a prije svega prožet novitetima. Partnerstvo s Udrugom Specialty Coffee Slovenija, predavanja, Ulica pražarjev, Kavno mjesto s najvećim kafićem i DJ-em, cupping, natjecanje, prezentacija opreme, priča o čajevima, slatkišima, kozmetika za kavu, vina, piva, žestoka pića povezana s kavom. Mnogo je priča o kavi. I svi će biti na Slovenia Coffee Festivalu.

Dani lova i Dani ribolova - dva potpuno nova sajma za lovce i ribolovce

Dani lova i Dani ribolova novi su sajmovi stručnog karaktera koje pripremamo u suradnji s Lovačkim savezom Slovenije i Ribičkim savezom Slovenije. Budući da će se moći razgledati i kupiti i širok izbor opreme i ostalog pribora za lov i ribolov, ovo će biti odlična prilika za sve koje zanima lov i ribolov ili koji tek razmišljaju kako i odakle započeti. Raznolikim popratnim programom nedvojbeno ćemo potaknuti mnoge da se učlane u neku grupu.

Što se lova tiče, bogati izložbeni program sadržavat će svu opremu i pribor neophodan za uspješan i siguran lov, opremu za lovačke domove i prostorije, opremu za pripremu, sredstva za zaštitu prirode i divljači, terenska vozila, a mogli bi još toga nabrojiti. Predstavit će se i stručnjaci za sportsko streljaštvo, kinologiju i sokolarstvo. Organizirat će se posebno državno prvenstvo u oponašanju jelenje rike, a moći će se probati i najbolji lovački gulaš. Ovako zanimljivu i živahnu sajamsku manifestaciju zaista ne želite propustiti.

ApiSlovenija - najveći stručni pčelarski događaj u Europi

Po tradiciji, u ožujku ćemo na Celjskom sajmu dva dana posvetiti pčelarstvu. Ovaj put će se održati ovaj važan događaj 18. i 19. ožujka. Izlagači na sajmu predstavit će opremu, alate i materijale za pčelarstvo, dobre priče, apiterapiju i ono što smatramo iznimno važnim, inovacije u pčelarstvu. Posjetitelji će sve navedeno moći vidjeti i naravno probati i kupiti med i proizvode od meda.

5 sajmova uz 1 ulaznicu

Kako bi vaš sajamski doživljaj bio zaista potpun, svih pet sajmova moći ćete posjetiti u ovom terminu po cijeni jedne ulaznice. Pozivamo Vas na najcjelovitiji sajamski doživljaj dobrobiti i brige za prirodu te brojne odgovore na vaša pitanja - 5. ožujski sajmovi, Celjski sajam 17.-19.3.2023. Ulaznice su već dostupne online po sniženoj cijeni: https://shop.ce-sejem.si/celodnevna-vstopnica-za-marcne-sejme-od-17-do-19-marca/

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook