Prethodni članak
Sljedeći članak

ZAGORSKA POLICIJA: Do prometne nesreće u D. Podgori došlo je zbog neprilagođene brzine, a vozač je imao 1,47 promila


PU krapinsko-zagorska oglasila se priopćenjem povodom jučerašnje tragedije u Donjoj Podgori u kojoj je smrtno stradala žena.

- Do prometne nesreće došlo je kada 26-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući osobnim vozilom, brzinu vozila nije prilagodio osobinama ceste, vidljivosti i vremenskim uvjetima te je vozilom udario u 63-godišnju pješakinju koja je od zadobivenih ozlijede preminula na mjestu prometne nesreće. Nakon izazivanja prometne nesreće, 26-godišnjak je napustio mjesto događaja - javila je PU krapinsko-zagorska.

Isto tako, nakon tog događaja, 26-godišnjak je nastavio vožnju vozilom te je u Donjoj Stubici, također uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u osobno vozilo kojim je upravljao 26-godišnji hrvatski državljanin, a u vozilu se nalazila i putnica, 21-godišnja hrvatska državljanka koja je zadobila lakše tjelesne ozlijede. I nakon te prometne nesreće, alkoholizirani 26-godišnji hrvatski državljanin napustio je mjesto prometne nesreće.

-Postupanjem policije, 26-godišnjak pronađen iza ponoći, tada je alkotestiran je i utvrđena mu je  koncentracija alkohola u organizmu od 1,47 promila, nakon čega je i uhićen te slijedi daljnje kriminalističko istraživanje - obavijestila je PU krapinsko-zagorska.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook