Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorci oduševili Tomaševića: 'Posebno se veselim čvarcima, bučinom ulju i medu'


Europski trg u Zagrebu, gdje su okusima, mirisima i bojama danas zavladali Zagorci, obišli su krapinsko – zagorski župan Željko Kolar i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević.

Razgledali su štandove manifestacije 100% zagorsko, razgovarali s ponuđačima, družili se s posjetiteljima.

Ovo je 13. puta da se ova manifestacija održava u Zagrebu, a župan Željko Kolar napomenuo je kako su Zagrepčani i Zagrepčanke najbrojniji gosti u zagorskim toplicama, hotelima, restoranima i muzejima. – Postoji čvrsta veza Zagorja i Zagreba i jedna suradnja između mene i zagrebačkog gradonačelnika na visokoj razini, po pitanjima i projektima obnovljivih izvora energije, integriranog prijevoza, ITU mehanizma… Zagrepčani su naučeni na kvalitetu naših proizvoda, a ovo je dobra prilika da im zahvalimo u njihovom gradu i da ih brifingiramo u novoj ponudi u Krapinsko – zagorskoj županiji – rekao je Kolar.

Zagrepčani tako još danas i sutra mogu na Europskom trgu kupiti najbolje i najkvalitetnije proizvode koje Zagorje nudi, a zadovoljstvo zbog toga nije krio ni zagrebački gradonačelnik.

I on je naglasio odlično partnerstvo i veze Grada Zagreba i Krapinsko – zagorske županije te je pozvao Zagrepčane i Zagrepčanke da dođu u ova dva dana uživati u kulturnoj baštini i gastronomskoj ponudi Zagorja. – Sigurno se neće razočarati, a ja se posebno veselim čvarcima, bučinom ulju i medu – rekao je Tomašević.

Manifestacija 100% zagorsko u Zagrebu traje danas i sutra.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook