Prethodni članak
Sljedeći članak

[ZABOK] Mijenjaju se lokacije nekih biračkih mjesta

Iz Grada Zaboka obavještavaju


Grad Zabok obavještava sve birače s područja Grada Zaboka koji glasaju na biračkom mjestu broj 5. Stara škola da se biračko mjesto u izborima za predsjednika Republike Hrvatske nalazi u istoj zgradi, ulaz s prednje strane - Zelena dvorana.

Na navedenom biračkom mjestu glasaju birači s prebivalištem u Ulici Tršinski, Ulici Antuna Padovanskog, Ulici Pri rampi, Odvojku Tršinski, Ulici Baltazara Zabokya, Runjaninovoj ulici, Ulici Zelenjak, Ul. A.Mihanovića, Zabočkoj cesti, Kaštelskom putu, Ul. M.Gupca od kbr. 1-29 i od kbr. 2-38, Đačkom putu, Trgu D. Domjanića, Trgu sv. Jelene, Ul. V.Nazora, Ul.A.Kovačića, Bregovitoj ulici, Ul.Tituša Brezovačkog, Ulici Bregi Zabočki, Ulici Nad Vučakom, Ulici Kao san, Ulici Greblica od kbr. 19 do kbr. 51 i od kbr. 8 do kbr. 14, Ulici Mirni krovovi kbr. 55, Ulici Pod kapelicom od kbr. 1 do kbr. 5. (obuhvaća i sve birače s prebivalištem na staroj adresi Bregi Zabočki od kbr. 1 do kbr. 56L i na staroj adresi Naselje Tršinski).

Stanovnici Huma Zabočkog i Luga Zabočkog da će se izbori za predsjednika Republike Hrvatske održati u Kućici na dječjem igralištu u Lugu Zabočkom bb - "Lugarnica". Svi naredni izborni i referendumski procesi održavati će se u navedenoj kućici. Za dodatna pitanja možete se obratiti Gradskom izbornom povjerenstvu Grada Zaboka - 049/587-764, [email protected]

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook