Prethodni članak
Sljedeći članak

ZABA uvodi veliku promjenu i svim njenim klijentima stižu nove kartice!


Foto: Arhiva Zagorje.com/Ilustracija

Zagrebačka banka i Mastercard započeli su proces migracije dva milijuna Zabinih debitnih kartica na novog kartičnog izdavača. Migracija korisnika privatnih kartica trajat će do kraja veljače 2025., dok će migracija korisnika poslovnih kartica početi u lipnju. Zagrebačka banka klijentima će omogućiti zadržavanje svih pogodnosti, PIN-ovi po karticama neće se mijenjati, a u razvoju su i novi benefiti koje Zaba priprema u suradnji s Mastercardom.

Proces migracije predstavili su Suzana Kostelić, direktorica Kartičnog poslovanja Zagrebačke banke, Damir Krcivoj, direktor Proizvoda i usluga Zagrebačke banke te Gea Kariž, direktorica Mastercarda u Hrvatskoj.

Kako bi klijentima omogućila što jednostavniji početak korištenja novih kartica, Zagrebačka banka uvela je i mogućnost aktivacije kartica na svim svojim bankomatima. Osim njih, klijentima su na raspolaganju i m-zaba – ujedno i najjednostavnije rješenje, zatim e-zaba, a aktivacija kartice moguća je i putem poziva na broj Kontakt centra te dolaskom u poslovnicu Zabe.

„Zaba se u svemu što radi vodi time da su nam klijenti u središtu. Siguran sam da će upravo oni biti najzadovoljniji novim karticama, ali i vrijednim pogodnostima koje im spremamo zajedno s Mastercardom. Podaci o kartičnom tržištu potvrđuju nam da su one za velik broj naših klijenata preferirani oblik plaćanja, zbog čega nam je veliko zadovoljstvo da su nove kartice izrađene od reciklirane plastike te da su, zahvaljujući specifičnom izrezu, prilagođene slijepim i slabovidnim osobama“, istaknuo je Damir Krcivoj, direktor Proizvoda i usluga Zagrebačke banke.

„Mastercard kroz djelovanje u različitim segmentima radi na osnaživanju digitalnog gospodarstva i osigurava dostupnost financijskih usluga svim pojedincima. Snažno smo posvećeni inkluzivnosti i održivosti, a Mastercard Touch Card™ je odraz toga“, istaknula je Gea Kariž, direktorica Mastercarda u Hrvatskoj, te naglasila da klijente Zagrebačke banke s novim karticama očekuju i brojne ekskluzivne pogodnosti. „Pri kreiranju rješenja uvijek se vodimo onim što krajnji korisnici žele. Tako kreiramo jedinstvena iskustva i ponude dostupna isključivo korisnicima Mastercard kartica na platformi priceless.com. Osim njih, klijenti Zagrebačke banke će moći koristiti i dodatne pogodnosti kreirane posebno za njih“.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook