Prethodni članak
Sljedeći članak

Za sinoćnje ubojstvo invalida Zvonka (55) osumnjičen je njegov sin (25), kojeg je privela policija

Ubijeni Zvonko je inače bio osoba s invaliditetom, budući da je, kako kažu mještani, prije nekoliko godina sudjelovao u jednoj od tradicionalnih manifestacija pucanja iz mužara i kubura, prilikom čega je stradao i ostao bez ruke


NAPOMENA: Fotografija je ilustrativnog karaktera i nije u nikakvoj vezi s navedenim događajem!

Kao što smo već pisali OVDJE, sinoć se u naselju Zalug u Humu na Sutli, u obiteljskoj kući dogodilo ubojstvo. S obzirom da policija zbog kriminalističkog istraživanja još uvijek ne otkriva detalje, već je samo priopćila da je ubijen 55-godišnjak u svojoj obiteljskoj kući, te da je pod sumnjom za ubojstvo priveden 25-godišnji mladić, oko detalja smo se pokušali raspitati kod mještana.

U ovim trenucima još im nije poznato na koji je način ubojstvo izvršeno, no doznali smo da je ubijen 55-godišnji Zvonko, koji je inače bio osoba s invaliditetom, budući da je, kako kažu mještani, prije nekoliko godina sudjelovao u jednoj od tradicionalnih manifestacija pucanja iz mužara i kubura, prilikom čega je stradao i ostao bez ruke. - Nisam ga dobro poznavao, nego samo iz viđenja. Koliko čujem, on i sin su živjeli u istoj kući. Sina nisam nikad vidio, ni upoznao. Ne znam da li je Zvonko negdje radio, ali bez obzira što je bio bez ruke, znao sam ga vidjeti da normalno vozi auto. I čuo sam da policija sumnjiči sina za to ubojstvo pa ga je zbog toga privela - ispričao nam je jedan mještanin.

Iz neslužbenih izvora bliskoj policiji dobili smo potvrdu da je uistinu priveden sin ubijenog Zvonka.

Uskoro opširnije...

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook