Prethodni članak
Sljedeći članak

ZA PODUZETNIKE: Savjetovanje o mogućnostima kreditiranja HBOR - a

Info dan koji organiziraju HBOR Područni ured za sjeverozapadnu Hrvatsku u suradnji s HGK – Županijskom komorom Krapina i HGK – Županijskom komorom Čakovec


HBOR Područni ured za sjeverozapadnu Hrvatsku u suradnji s HGK – Županijskom komorom Krapina i HGK – Županijskom komorom Čakovec putem aplikacije MS Teams organizira info dan Kreditni programi HBOR-a.

Info dan će održati Tomislav Marković, voditelj Područnog ureda HBOR-a za sjeverozapadnu Hrvatsku u vidu individualnih razgovora, a predviđeno trajanje razgovora s pojedinim poduzetnikom je 30 minuta. Prvi mogući termin bi mogao biti 16. studenog, sve ovisi o broju prijavljenih te ćete o točnom datumu biti obaviješteni na vrijeme.

Ukoliko ste zainteresirani za savjetovanje o mogućnostima kreditiranja na temelju vlastitih konkretnih potreba za unaprjeđenje poslovanja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili ostalim uslugama i proizvodima koje nudi Hrvatska banka za obnovu i razvitak prijavite svoje sudjelovanje najkasnije do 12. studenog.

Nakon prijave dobit ćete obavijest o terminu pojedinačnog razgovora na prijavljenu adresu elektroničke pošte, kao i poveznicu za pristupanje sastanku. Za dodatne informacije slobodno se obratite na telefon 049 / 638 054 - Dijana Tušek ili e-mail [email protected]

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook