Prethodni članak
Sljedeći članak

Za podršku krapinskim udrugama i manifestacijama u ovoj godini osigurano 625 tisuća kuna

Grad Krapina poziva udruge, organizacije civilnog društva i druge neprofitne organizacije da se prijave na natječaje za radi dobivanja financijske podrške programima i projektima


Grad Krapina pozvao je udruge koje su programski usmjerene na poljoprivredu i lovstvo – promicanje i promociju pčelarstva i vinogradarstva, unapređivanje i zaštitu stočnog fonda, uzgoj konja u svrhu konjičkog i zdravstvenog turizma, promidžbu lovstva (očuvanje i zaštita okoliša) na podnošenje prijava na Javni natječaj radi dobivanja financijske podrške programima/projektima. Ukupna planirana sredstva za financiranje projekata i programa udruga po ovom natječaju osigurana su u Proračunu za 2021. godinu u iznosu od 40 tisuća kuna kuna. Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa završava 4. ožujka.

Kultura, tehnička kultura, socijala, zdravstvo, sport i rekreacija

Grad Krapina poziva i udruge koje su programski usmjerene na rad udruga u kulturi i tehničkoj kulturi, socijali i zdravstvu te sportu/rekreaciji da se prijave za financijsku podršku projektima/programima. Ukupna planirana sredstva osigurana u proračunu za 2021. godinu iznose 505 tisuća kuna. Planirani iznos za područje kulture i tehničke kulture je 330 tisuća kuna, s time da je najmanji iznos koji se može zatražiti i odobriti tisuću kuna, a najveći 150 tisuća kuna. Za područje socijalne skrbi i zdravstva planirano je 130 tisuća kuna, dok je za područje sporta i rekreacije planirno 45 tisuća kuna. Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa završava 26. veljače.

Manifestacije i događanja od interesa za Grad

Grad je raspisao i javni natječaj za organizacije civilnog društva i druge neprofitne organizacije koje se mogu prijaviti za financijsku podršku manifestacija i drugih događanja od interesa za Grad Krapinu u 2021. godini. Ukupna planirana sredstva osigurana u Proračunu po ovom natječaju iznose 80 tisuća kuna kuna, a dodjeljuju se u području sporta i rekreacije te kulture i tehničke kulture, u svakom području po 40 tisuća kuna. Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa završava 4. ožujka. Tekst svih javnih natječaja, detalji, upute za prijavitelje kao i obrasci mogu se pronaći na službenoj web stranici Grada Krapine.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama. Na dionicama cesta na kojima su u tijeku radovi moguće su poteškoće u prometu, vožnja u koloni i kraći zastoji. Najava radova za večeras, 25./26. veljače: -od 21:00 sat do 06:00...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program