Prethodni članak
Sljedeći članak

Dragi naši čitatelji, vi ste heroji, spasili ste i pomogli jednoj mladoj obitelji s malim djetetom!

Samo dva tjedna nakon što je vatra progutala sve u domu mlade obitelji Juric u Brezovi I nakon šokiranih i uplakanih lica, sad se može primijetiti zadovoljstvo i sigurnost


Manje od dva tjedna su prošla kad smo u Brezovi ispred potpuno uništene kuće od požara zatekli šokiranu i zaplakanu mladu obitelj Juric: Igora, Šteficu i dvo i pol godišnjeg Stjepana. Kako se iz kuće moralo izbaciti baš sve, bili su nesretni i zamolili dobre ljude za pomoć. Nakon dva tjedna priča je sasvim drugačija. Na licima obitelji Juric primjećuje se nada, malo radosti i sigurnost. Naime, do kraja mjeseca, kako nam je rekao otac Igor, oni će se useliti u potpuno obnovljen svoj dom.

Zahvaljujući brojnim dobrim ljudima koji su pomagali u radu, materijalu, novcem ili bilo čim drugim, na kući u Brezovi sad je nova stolarija, uvedena je ponovno struja, knaufom treba obložiti još tek par kvadrata u hodniku, a slijedi već dogovorena uspostava centralnog grijanja, bojanje i namještaj. Da su svi pomagali i da je uopće teško izreći riječi zahvale govori i podatak da je prikupljenim novcem Igor kupio knauf, ali i njega je, zbog tragedije koja ih je zadesila, kupio po povoljnijoj cijeni. Osim susjeda, prijatelja, rodbine, kolega s posla, pomagati su dolazili i ljudi iz drugih dijelova Zagorja, a veliku pomoć je pružila i Općina Sveti Križ Začretje kao i Krapinsko – zagorska županija. Na kraju, dragi naši čitatelji, vi ste heroji, spasili ste i pomogli jednoj mladoj obitelji s malim djetetom. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook