Prethodni članak
Sljedeći članak

[ZA OMASTITI BRK] OPG Petak proizvodi vrhunske suhomesnate proizvode poznate po odličnoj kvaliteti


OPG Petak Štefanija iz Velikog Trgovišća bavi se proizvodnjom tradicionalnih suhomesnatih proizvoda, može se pohvaliti da uzgaja vlastite svinje, a ima i vlastiti pogon za preradu mesa.

 - Hranimo 150 svinja godišnje, a hranili bi ih zbog velike potražnje i više, no problem je u radnoj snazi - rekao nam je Nenad Petak dodao da se njihov OPG i pogon nalaze u Ulici 13. svibnja 1B u Velikom Trgovišću.

U svojoj velikoj ponudi imaju trajne kobasice, šunke, buđole, tlačenicu, jeger, kobasice, tirolsku salamu, špek, salame, krvavice, čvarke itd.  - Proizvodnjom se bavimo tijekom cijele godine, a tijekom blagdana imamo i prigodne proizvode. Za Uskrs je tu uskrsna šunka, a u božićno vrijeme to su tlačenice i krvavice - priča nam Petak.

Ovaj OPG je nadaleko poznat diljem Zagorja i šire, a njihovi proizvodi su vrhunski. - Imamo kvalitetne svinje i nemamo problema s tržištem. Svi proizvodi su kod nas jednako traženi - govori Petak i dodaje da mu je iznimno drago da se svi kupci uvijek rado vraćaju na čemu su im zahvalni.

Ove vrhunske proizvode možete pronaći i na zabočkom placu. Naime, njihovi proizvodi se mogu kupiti petkom i subotom od 8 do 12 na jednom od štandova.

Njihovi proizvodi se mogu kupiti i na sajmovima, 100 % Zagorsko u Zagrebu i 100% Zagorsko u Rijeci.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook