Prethodni članak
Sljedeći članak

Vruće ljeto uz "Striptease" i Bang Bang


Bang Bang najavljuje pjesmu "Striptease", peti singl s nadolazećeg trećeg albuma koji će biti objavljen u rujnu 2023. “Striptease” je rokerski singl zabavnih stihova i žestokog ritma koji će vas natjerati na skakanje već na prvom taktu.

Singl je rezultat suradnje s Baby Dooksom, a ideja je nastala nakon slučajnog susreta članova benda i repera tijekom ljeta.


"Trudimo se ne biti bend koji objavljuje pjesme iza kojih ne stoji 100%, a sve samo da bi bili prisutni. Ne želimo da naša glazba postane rob današnjih trendova ili da "štancamo" singlove, a da se pritom ne zabavljamo i uživamo u tom procesu stvaranja. To ne znači da Bang Bang neće eksperimentirati s novim zvukom ili glazbenim žanrovima, uostalom i ova suradnja je veliki iskorak i svojevrsni eksperiment. Ovaj put nam je ideja bila da zvukom i slikom odamo počast glazbenoj eri 90' godina. Što se nas tiče, vrijeme je da devedesete postanu novi retro!" podijelila je s nama pjevačica Lara Antić Prskalo.

Bang Bang nas osim svojim singlovima uvijek iznenadi i svojim spotovima. Spot za ovaj singl koji je snimljen u prostoru SSI Katran, kreirao je uhodani tim kojemu je ovo šesnaesti spot za Bang Bang - Ljubo Zdjelarević koji potpisuje režiju i montažu spota, a snimatelj je Raul Brzić. Za besprijekoran styling se pobrinula Ana Jurjević, a za šminku Tena Bašić.

Zaplešite uz "Striptease" i pogledajte novi spot


Još članaka iz "Vijesti"

Facebook