Prethodni članak
Sljedeći članak

VRIJEDNA DONACIJA ZA OB ZABOK: 14 TV uređaja učinit će pacijentima boravak u bolnici ljepšim i ugodnijim


Tvrtka OMP-OBRADA METALA d.o.o. iz Zaboka donirala je danas Odjelu za traumatologiju i ortopediju Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana četrnaest TV uređaja, zajedno s pripadajućom opremom.

Kako je rekao direktor tvrtke, Vladimir Pleško, nedavno je doživio jednu povredu i morao koristiti usluge zabočke bolnice. Tada je primijetio da sobe na kirurgiji nisu opremljene TV uređajima.

- Hvala svim djelatnicima bolnice, pogotovo kirurgije i traumatologije, operacija je izvršena uspješno, a kroz boravak sam primijetio da bi se mogao povećati komfor pacijenata. Kada čovjek nekoliko dana čeka na rješavanje svojih zdravstvenih problema, onda je vidljivo da mu svaki trenutak koji može zaokupiti mislima na neke druge stvari, ne samo o zdravstvenim problemima, dobro dođe u oporavku. Odlučio sam tada bolnici donirati TV uređaje s pripadajućim nosačima i dogovorio s podizvođačem koji radi za našu tvrtku da će napraviti i ugradnju i montažu tih uređaja po sobama. Opremit ćemo i sobu za dežurnog liječnika, dežurne sestre i dva uređaja bi trebala ići u kirurške sale – rekao je Pleško.

Zdravko Zelić pročelnik službe za kirurgiju, zagvalio je na donaciji koja će uljepšati bolničke dane pacijenata, kao i Slaven Simon, voditelj odjela traumatologije i ortopedije OB Zabok. - Puno znači ova donacija što se tiče boravka pacijenata, da im bude ugodnije, lakše i bolje, da se čim prije oporave – rekao je Simon.


Ravnatelj OB Zabok i bolnice hrvatskih veterana Tihomir Vančina zahvalio je na donaciji tvrtki OMP, kao i svim gospodarstvenicima koji kroz svoje donacije i javni društveni rad doprinose poboljšanju kvalitete zdravstvene zaštite i uljepšavaju boravak pacijenata u bolnici.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook