Prethodni članak
Sljedeći članak

Volonteri svih generacija zasadili cvijeće uz nekoliko punkteva u Tuhlju


Ponedjeljak je u Tuhlju bio izrazito aktivan kad je u pitanju volontiranje. Petnaestak marljivih volontera zajedničkim su snagama ofarbali žardinjere uz autobusne stanice u Tuhlju i Tuheljskim Toplicama te u njih posadili cvijeće.

Uljepšan je i prostor uz vježbalište na otvorenom gdje su posađene sadnice kako bi se osigurao hlad za sve one koji se žele rekreirati na otvorenom.

U akciji su sudjelovali volonteri i volonterke svih generacija (studenti, članovi Udruge umirovljenika Općine Tuhelj, djelatnici i djeca iz dječjeg vrtića te općinski djelatnici).

Nositeljica projekta VolontirAJMO je Mreža udruga Zagor, a partnerske organizacije su Grad Zabok, Općina Konjščina, Općina Tuhelj, Općina Kumrovec, Općina Zagorska Sela, Osnovna škola Ksavera Šandora Gjalskog Zabok, Osnovna škola Josipa Broza Kumrovec, Osnovna škola Lijepa naša Tuhelj, Srednja škola Konjščina, Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, Centar za socijalnu skrb Zabok, LAG Zagorje - Sutla, Krapinsko-zagorska županija.

Program financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike te Lokalna akcijska grupa Zagorje-Sutla, a isti se provodi od 1.1.2021. do 31.12.2022.

Organizatori zahvaljuju Opčini Tuhelj na koordinaciji akcije te ističu kako je uskoro na redu još jedna volonterska akcija u zajednici, ovog puta na području zagorskih Sela.

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook