Prethodni članak
Sljedeći članak

Udruga Kućna pomoć predstavila se kao primjer dobre prakse u pružanju socijalnih usluga

Bili su domaćin predstavnicima Općine Majur i načelnici Klementini Karanović te Centra za socijalnu skrb Hrvatska Kostajnica i Rehabilitacijskog centra za stres i traumu


U petak, 13. svibnja Udruga kućna pomoć iz Lobora  bila je domaćin predstavnicima Općine Majur i načelnici Klementini Karanović te Centra za socijalnu skrb Hrvatska Kostajnica i Rehabilitacijskog centra za stres i traumu, koji su u sklopu svog projekta 'Pružamo više' za studijsku posjetu odabrali Udrugu Kućna pomoć kao primjer dobre prakse u pružanju socijalnih usluga. Osim članova, djelatnika i predsjednika udruge, prisustvovala je i načelnica Općine Lobor, Ljubica Jembrih.

Tom prilikom naši su se gosti upoznali s radom udruge, projektima i uslugama koje provodi i oblicima rada koje primjenjuje u skrbi o starijim osobama na području Krapinsko-zagorske županije.

-Kroz zajedničko druženje razmijenili smo iskustva vezana uz modele rada, mogućnosti prikupljanja sredstava za financiranje usluga i aktivnosti koje provodimo, suradnju s predstavnicima vlasti i drugim institucijama na području lokalne zajednice te brojnim izazovima s kojima se kao pružatelji socijalnih usluga svakodnevno susrećemo u svom radu. Veselimo se novom prijateljstvu koje smo kroz ovaj susret ostvarili i nadamo se daljnjoj zajedničkoj suradnji – kažu iz Udruge.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook