Prethodni članak
Sljedeći članak

Vinarija Kopjar osvojila nova odličja na međunarodnom ocjenjivanju vina „International Wine Challenge“

Wine Challenge je najrigoroznije, nepristrano i najutjecajnije svjetsko godišnje natjecanje vina, izjavio je Robert Kopjar,


Vinarija Kopjar nastavlja pobjednički niz – s međunarodnog ocjenjivanju vina „International Wine Challenge“ vraća se s čak pet priznanja.

Za svoj Kopjar Cuvee '19. osvojili su srebro te se ubrajaju u jednu od 13 hrvatskih srebrnih medalja osvojenih na ovogodišnjem IWCu. Broncu osvajaju za svoj Rajnski Rizling '19. i Pinot Noir '18. dok Cabernet Sauvignon '18. i Chardonnay '18. dobivaju preporuke.

Veliko je to priznanje koje nas ispunjava ponosom, naime International Wine Challenge je najrigoroznije, nepristrano i najutjecajnije svjetsko godišnje natjecanje vina, izjavio je Robert Kopjar, vlasnik vinarije, ističući da ga stoga rezultat još više veseli. Vinarija Kopjar nalazi se u mjestu Pece u općini Budinščina. 

Cuvée Kopjar sve je sve traženije vino vrhunskih restorana, a odlikuju ga svježina, voćnost i niski alkoholi. Maštoviti je to blend u kojem Sauvignon Blanc unosi arome bazge, lipe i herbalnosti, Rajnski Rizling osigurava strukturu, kiselu kralježnicu i note bijelog cvijeća te zrelih jabuka dok Muškat Žuti i ManzoniBianco eksplozivno šire cijelu aromatsku kompoziciju notama breskve, kruške te mednih nota. Jedno od rijetkih vina koje sjedinjuje pitkoću i seriozni nastup. Vina Kopjar potražite na prodajnim mjestima: Bio i Bio, Comet, Enozoik, Magma, RotoDinamic, Suvenirnica Varaždinskih vijesti, Vivat, Vrutak.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook