Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO] Unatoč kiši, Gradski puhački orkestar Zabok priredio koncert za pamćenje

Gradski puhački orkestar Zabok održao je koncert na otvorenom


Gradski puhački orkestar Zabok jučer je na ZIVT-ovom trgu održao je, moglo bi se reći, koncert za pamćenje. Naime, održan je koncert na otvorenom, no nekoliko minuta prije predviđenog početka spustila se kiša.

No, to ove vrsne svirače nije spriječilo da održe koncert, doduše u kraćem izdanju.

- Zadovoljni smo izvedenim programom koji smo morali skratiti zbog vremenskih prilika, a i publika je imala priliku uživati u glazbenom programu koji smo pripremili. Nismo očekivali kišu, na kraju je ipak dobro ispalo. Kiša i glazba se često međusobno dopunjavaju. Publici nije smetalo, a nije ni nama. Nadamo se da će sljedeći koncert na otvorenome koji ćemo održati na Malom Uličnom Festivalu u Stubičim Toplicama, pratiti lijepo vrijeme i da će publika moći ponovno uživati u našim skladbama – rekao nam je poslije koncerta predsjednik Puhačkog orkestra Štef Štokan.

Valja reći kako je vjerna publika otvorila kišobrane i uživala u glazbenom programu, a orkestar je pokazao kako su vrhunski profesionalci. Među publikom bili su zabočki gradonačelnik Ivan Hanžek i njegova zamjenica Valentina Đurek.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook