Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO] Uhićen vlasnik psa koji je jučer izgrizao djecu u Vrapču


Vlasnik psa koji je izgrizao dvoje djece u Vrapču je uhićen. Djeca su bila u Klaićevoj i lakše su ozlijeđena. Policija je objavila kako je vlasnika psa, muškarca (36), kazneno prijavila, javljaju 24 sata.

Podsjetimo, Pas je u petak ujutro napao djecu u Vrapču. Na snimci nadzorne kamere se vidi kako pas prvo napada djevojčicu, a potom i njezinog brata kojeg grize po tijelu i nogama. Nakon nekoliko sekundi dotrčavaju odrasli koji tjeraju psa u tipu belgijskog ovčara.

Policija je danas objavila i detalje. -- Jučer, 23. rujna oko 7.50 sati u Susedgradu u Vrapčanskoj ulici, pas u vlasništvu 36-godišnjaka bez nadzora je izišao na ulicu te napao i ugrizao dva djeteta. Liječnička pomoć pružena im je u Klinici za dječje bolesti Zagreb, a ozlijede su zasad okvalificirane kao lakše. Osumnjičeni vlasnik psa je uhićen te je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom“. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju bit će obaviješteno nadležno državno odvjetništvo. Pas je oduzet vlasniku zbog provođenja postupka promatranja - priopćili su iz policije.

Video pogledajte OVDJE.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook