Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO] Evo što su Krznar i Oršić poručili malom Zabočanu Franu

Fran Tisanić petogodišnji je dječak koji boluje od cerebralne paralize i koji je otputovao u Njemačku na ugradnji ortozi kako bi uspravio hod i zaigrao nogomet


Fran Tisanić iz Zaboka, petogodišnji je dječak koji boluje od cerebralne paralize i kojemu je pronađena terapija u jednoj njemačkoj klinici kako bi uspravio svoj hod.

Za potrebe liječenja bilo je potrebno oko 16 tisuća eura koje roditelji, nažalost, nisu mogli osigurati. Zato su tu bili dobri ljudi, koji su nakon naše objave pokazali opet veliko srce i u samo par dana skupljeno je 16.000 eura. Fran je s rodteljima otputovao u  Njemačku na ugradnju ortozi koje bi trebale osigurati da gotovo u potpunosti ispravi svoj hod, i ono, njemu najvažnije, zaigra nogomet.

Kad su dečki iz Dinama čuli koliko Fran voli nogomet poslali su mu poruku ohrabrenja. Evo što je što mu je u video poručio  trener Dinama Damir Krznar.


-Fran čuli smo da si najuporniji i najhrabriji dečko u Zaboku. Javljamo se iz Španjolske da ti velimo da i mi navijamo za tebe kao i ti za nas , poručili su malom Zabočanu Damir Krznar i nogometaš Mislav Oršić.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook